Krachtige totemdieren

De kracht van de gedachte is sterk. De symbolische kracht van een totemdier helpt jou te kijken naar jouw wensen, behoeften en verlangens. Totemdieren – en andere krachtsymbolen – kunnen zo jouw intenties versterken. Ze geven focus en houvast.
adelaar-totemdier

De Adelaar als totemdier

Ben jij iemand die graag de vleugels wil uitslaan en (eindelijk) meer vrijheid wil voelen? Heb je last van angst en onzekerheid? Vraag jij je wel eens af of je wel belangrijk genoeg bent?  Of maak je je druk over wat andere mensen van je denken en laat jij je daardoor afleiden?

De adelaar zou in dit geval de juiste totem voor jou kunnen zijn. Al van oudsher droegen sjamanen en stamoudsten van verschillende volkeren een adelaarsveer in het haar als teken van wijsheid, trots en de verbinding met het bovennatuurlijke.

een mythische vogel

De adelaar werd ook aanbeden door de Romeinen, door ridders in Europa, en door de indianen in Noord-Amerika, vanwege haar kracht en goddelijkheid. De adelaar is een indrukwekkende vogel die bekend staat als een boodschapper van de goden, omdat hij op grote hoogte vliegt. Deze majestueuze vogel straalt veel autoriteit uit.

Ook de Azteken, die eeuwen geleden adelaarspakken droegen wanneer zij ten strijde trokken, kenden de adelaar als krachtige totem. Door het dragen van adelaarspakken zagen de strijders zichzelf als een echte adelaar. Ze putten daar kracht en energie uit en door de kracht van die gedachte straalden ze bovendien wijsheid uit en voelden ze zich strijdbaar.

Met een spanwijdte van circa 3 meter laat de adelaar zich als indrukwekkende totemdier op sierlijke wijze door de lucht bewegen. En terwijl ze daar vliegt, ziet ze haar doel helder en kan ze vanuit vrijheid en kracht recht op haar doel afgaan.

Wat kunnen wij in ons drukke bestaan voor onszelf voor wijsheid halen uit dit totemdier?

adelaar-kracgtige-totem

jij mag er zijn!

Door net als de adelaar meer afstand te nemen en het overzicht te pakken vanuit je eigen kracht, kun jij je beter focussen op jouw doel. Vanuit de aangevlogen afstand ga je recht op jouw doel af, onbevreesd en strijdbaar.

Je kunt ook kiezen voor de adelaar als teken van kracht, wijsheid, onafhankelijkheid en vrijheid. Je slaat je vleugels letterlijk uit en bepaalt jouw eigen koers.

Daarnaast mag je ook gezien en gehoord worden, want de adelaar is een teken van trots. Je mag tegen jezelf zeggen dat jij vertrouwt op jouw intuïtie en op jezelf. Een mooie poncho of omslagdoek met daarop jouw totemdier kan je daarbij ondersteunen.

Meer weten?
Tijdens de unieke 1-op-1 Totemdier Coaching van Lucky Shh maak je verbinding met jezelf en zoom je in op jouw uitdagingen, obstakels, verlangens én op wat jij de komende periode wilt gaan bereiken.

De tijger als totemdier

Sta jij aan het begin van een nieuwe levensfase? Heb je net een moeilijke periode afgesloten en heb je veel nieuwe dromen en ideeën, maar het lukt je niet om op te starten?

Ben je op zoek naar je innerlijke kracht, jouw passie en je vuur? Zoek je een hernieuwde verbinding met jouw vrouwelijke kant?

De tijger is in dit geval een krachtig totemdier. De sensuele oerkracht van deze koningin van het dierenrijk kan je helpen om op subtiele, maar uiterst doeltreffende wijze op je doel af te gaan.

“Welke vaardigheden en eigenschappen kunnen wij leren van dit totemdier?

Vertrouw op je eigen kracht!

De meeste tijgers jagen stil en langzaam. Wanneer je dit totem kiest en je bewust met de kracht en gedachte van deze totem verbindt, kun je deze werkwijze jou eigen maken: recht op je doel af zonder te twijfelen. Je pakt jouw kans.

De tijger kan je ook herinneren aan de hartstocht en de krachten die je in je hebt. Je staat op het punt om nieuwe avonturen aan te gaan, je wakkert het vuur in jezelf aan. Jij bent klaar voor deze nieuwe uitdaging.

Vol zelfvertrouwen en energie laat je jezelf zien zoals jij er mag zijn. Ter versterking van deze gedachte kun je een Tijgeroog edelsteen dragen voor geluk, moed, kracht, aarding en vuur.

Artikelen voor 13.00 besteld, zelfde dag verzonden

Gratis levering vanaf €75 (NL) en €100 (BE)

Van elke order doneren wij een deel aan een goed doel

Alles liefdevol ingepakt als cadeau

Hoe werkt een Totemdier Coaching

Je wordt door Roos persoonlijk ontvangen in de comfortable, gezellige praktijkruimte van Brain en Body Care, in Zoetermeer. De professionele ruimte is erop ingericht jouw intuïtie op natuurlijke wijze en als vanzelf verder te laten ontwikkelen.

Samen met Roos kijk je tijdens de coaching sessie naar jouw uitdagingen, obstakels, verlangens en jouw ideale toekomstbeeld voor de komende periode.

Je krijgt een persoonlijke en unieke uitleg over de belangrijke totemdieren en wat ze voor jou kunnen doen ten opzichte van jouw huidige situatie en jouw doelen. Roos heeft hiervoor wereldwijd de mythologieën, diverse culturele gebruiken, de rituelen van onze (oer)ouders en de symboliek rondom totemdieren en symbolen bestudeerd. Ook de kennis over de natuurlijke eigenschappen van het dierenrijk en wat wij daar als mens van kunnen leren, wordt door Roos tijdens een sessie ingezet.

Door middel van een prachtige, ontspannende coaching methode kijk je samen vooruit naar welke krachten jij nodig hebt om jouw doelen en dromen te bereiken. Deze oefening is zeer rustgevend en vergroot jouw geluksgevoel. Desgewenst krijg je hier van Roos een persoonlijk anker, zodat je jouw innerlijke oerkracht ook na de coaching sessie – op elk moment van de dag – kunt aanspreken ter versterking. Dit is een hele mooie en waardevolle herinnering die jij jezelf cadeau hebt gegeven.

Wat doet een Totemdier Coaching

De stijl van de Totemdier Coaching is warm, inspirerend, spiritueel en down-to-earth. Roos vindt het belangrijk om jou centraal te stellen en in je kracht te zetten. Je zult jezelf op je gemak en welkom voelen.

  • Tijdens deze coaching leer jij uit welk totemdier jij kracht kan halen.
  • Je krijgt persoonlijk advies over welk totemdier het beste bij jou past.
  • Je gaat naar huis vol inspiratie en nieuwe energie.
  • Je hebt vanuit inzicht en overtuiging jouw eigen totemdier gekozen of gevonden.
  • Je voelt hoe je dankzij nieuwe inzichten ook een verrijking kunt zijn voor jouw omgeving.
  • Je hebt voor jezelf een routekaart gemaakt waarbij helder naar voren komt waar je nu staat en waar je naartoe zal gaan.
bison-totem-1500

“Je gaat met een bak vol vertrouwen, rust, helderheid, inzicht, kracht en energie weer naar huis. Inclusief de mogelijkheid tot een persoonlijk gezet anker, waaruit je kracht uit kunt halen.”

– Roos Spijker

VOOR WIE IS DE TOTEMDIER COACHING GESCHIKT

De Totemdier Coaching van Lucky Shh is ideaal voor iedereen die verandering wil en op zoek is naar spirituele groei en spiritueel ontwaken. Mannen en vrouwen van elke leeftijd, uit Nederland én België, zijn door Roos al geholpen.

  • Wil jij ook bewust leven en bewuster bezig zijn met de kracht van jouw gedachten?
  • Zoek je ondersteuning bij het maken van nieuwe keuzes?
  • Wil jij meer in je eigen kracht staan?
  • Ben geïnteresseerd in onderdelen van / invloeden vanuit het sjamanisme en wil je in contact komen met jouw (oer)krachten?

Dan is de Totemdier Coaching écht iets voor jou. Gun jezelf deze coaching sessie! 

DRAAG JE TOTEMDIER ALTIJD BIJ JE

De kracht van jouw totemdier komt het meest tot zijn recht wanneer je een vorm (symbool) van jouw totem bij je draagt of in je buurt hebt.

Door aan dit symbool een bepaalde emotie of affirmatie te verbinden, zal de kracht van de gedachte zich via jouw totem makkelijker manifesteren en bijna als vanzelf jouw stemming veranderen.

Het symbool van jouw totem kan in vele vormen verschijnen. Je kunt ze dragen of neerzetten op de plek die jij het fijnst vindt. Ook niet iedereen hoeft de betekenis te weten.

Of jouw symbool een ketting, steen, afbeelding, omslagdoek, of een ander object is, maakt niet uit. Zolang het voor jou maar fijn is om je totemdier bij je te houden of als symbool te dragen.

veer1

Totemdieren en symbolen

Bij Lucky Shh vind je diverse inspirerende en krachtige symbolen die jou helpen je totemdier bij je te dragen.

Zo heeft de inheemse Zuni Tribe prachtige totemdier-snijwerken gemaakt, die als beer of bizon verkrijgbaar zijn in verschillende steensoorten en kristallen. Deze carvings worden ook gedragen voor geluk, kracht, liefde en voorspoed, en zijn daarom ook zeer geliefd als geschenk voor een bijzonder iemand.

Edelstenen in de vorm van een totemdier combineren naast de kracht van de totem ook de kracht van de betreffende steen.

Zoek jij ondersteuning van het sterk aardende jaspis of kies je voor de beschermende kracht van zwarte onyx?

Laat je inspireren en weet dat alle symbolen en amuletten een unieke herkomst hebben en door lokale kunstenaars zijn gemaakt.

Wanneer jij nog meer verdieping en verbinding zoekt met je totemdier, kun je ervoor kiezen een omslagdoek, sjaal of tas te laten verrijken met jouw eigen totemdier. Dit gebeurt met veel zorg en toewijding in eigen atelier. Denk bijvoorbeeld aan de handgemaakte en duurzame totemdier omslagdoeken en sjaals met franjes, in western bohemian style.

Ook de warme omslagdoeken van het Engelse kwaliteitsmerk Hawkins kunnen worden verrijkt met jouw eigen totem. Of kies voor de unieke, warme western plaids met totemdieren, ontworpen in eigen atelier en met traditionele Aztec designs uit Mexico.

En wat dacht je van de handgemaakte Boho tassen met franjes en totemdieren…

wat klanten vinden

sjaman eye

Ik heb Totemdier Coaching gevolgd bij Roos, wat erg inspirerend was en inzicht gaf waarmee ik weer verder kan om mezelf verder te ontwikkelen. Heel leuk om te doen en de afsluitende meditatie gaf veel rust en kracht. De wijze waarop Roos het allemaal prachtig (visueel) presenteert geeft alleen al een goed gevoel. Afsluitend kreeg ik nog wat mooie spirituele cadeautjes mee : ) Kortom een aanrader!”

Vanmiddag mijn omslagdoek opgehaald. Echt mooi verzorgd en ingepakt.

Wierookstokjes, amulet, én een beschrijving van mijn totemdier, de slang. Top!

Ik heb mezelf echt een mooi kado gedaan. Ik zal de omslagdoek koesteren en omslaan om me veiligheid en wijsheid te bieden.”

Het bestellen van een van de mooie producten van Lucky Shh is altijd een feest!

Het zijn prachtige producten om te zien en het wordt door Roos met liefde ingepakt. Daardoor is het uitpakken van het pakket een belevenis.”